ДДП Стоматолошки Sheehan OSTEOTOMES Директно 7 КОМПЈУТЕРИ Нерѓосувачки Челик Инструменти

ДДП Стоматолошки Sheehan OSTEOTOMES Директно 7 КОМПЈУТЕРИ Нерѓосувачки Челик Инструменти

DEN 0.00

Обновено

Достапно за нарачка

ДДП СТОМАТОЛОШКИ SHEEHAN OSTEOTOMES ДИРЕКТНО 7 КОМПЈУТЕРИ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ИНСТРУМЕНТИ.НАПРАВЕНИ ВО НЕ ' РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.ИСТО КАКО СЛИКА.КОЛИЧИНА : 7. НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА ДДП.СТОМАТОЛОШКИ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOMES 7 ПАРЧИЊА СЕТ ВКЛУЧУВА ДОЛЖИНА 16 CM : (1).2 MM. (2). 4 MM (3). 6 MM. (4). 8ММ. (5). 10ММ. (6). 12 MM. (7). 15 MM.

Избор на клиент

Стоматолошки Sheehan Директно Osteotomes 12mm Хексагонални се Справи со 16cm Хируршки Инструмент Обновено
Стоматолошки Sheehan Директно Osteotomes 12mm Хексагонални се Справи со 16cm Хируршки Инструмент

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
AAPROTOOLS 3× Стоматолошки Sheehan Директно OSTEOTOMES 4MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструменти На+ Обновено
AAPROTOOLS 3× Стоматолошки Sheehan Директно OSTEOTOMES 4MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструменти На+

AAPROTOOLS 3× СТОМАТОЛОШКИ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOMES 4 MM ХЕКСАГОНАЛНИ СЕ СПРАВИ СО 16 CM СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА+ �

DEN 0.00
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 8 mm Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет Обновено
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 8 mm Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет

G S Инструменти Се Само Продаваат Од Страна На Г С Онлајн Продавница.Г.S Hibbs Osteotomes 8.5" 8 mm Права, Коска Chisels На

DEN 1560.00
G. S Sheehan Директно Osteotome 12MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S Sheehan Директно Osteotome 12MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 12 MM ХЕКСАГОНАЛ�

DEN 0.00
G. S Osteotome 7.5 MM УЛ (7-10-13-15-18MM) Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 7.5 MM УЛ (7-10-13-15-18MM) Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 7.5 MM УЛ (710131518 MM) НАЈДОБАР КВАЛ

DEN 0.00
3 Еез Sheehan Хируршки Директно Osteotome 15mm Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент Обновено
3 Еез Sheehan Хируршки Директно Osteotome 15mm Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
Osteotomes Сет (5 компјутери) Директно Боја Кодирани Прилагодливи Завртка Конкавна Совет за Стоматолошки Implantologists, Обновено
Osteotomes Сет (5 компјутери) Директно Боја Кодирани Прилагодливи Завртка Конкавна Совет за Стоматолошки Implantologists,

Osteotomes Директно Сет (5 компјутери) Боја кодирани и калибрира.Оваа група ги вклучува сите права osteotomes од ра

DEN 1079.76
G. S Osteotome 4.3 MM КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 4.3 MM КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 4.3 MM КОНКАВНА L / A ФОРУМОТ WI КО

DEN 0.00
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 6 мм Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет Обновено
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 6 мм Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет

G S Инструменти Се Само Продаваат Од Страна На Г С Онлајн Продавница.Г.S Hibbs Osteotomes 8.5" 6 мм Права, Коска Chisels Н

DEN 263.76
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 10ММ Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 10ММ Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S 3 ЕЕЗ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 10ММ ХЕКСА�

DEN 0.00
Osteotomes Поставите Коска Ширење Прилагодливи Завртка Конкавна Совет Забен Имплант Инструмент Сет на 5 Обновено
Osteotomes Поставите Коска Ширење Прилагодливи Завртка Конкавна Совет Забен Имплант Инструмент Сет на 5

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 6MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 6MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S 3 ЕЕЗ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 6 MM ХЕКСАГ�

DEN 0.00