Стоматолошки Osteotomes Директно Криви Совет со Медовина Mallet Коска Ширење Инструмент 11 Компјутери

Стоматолошки Osteotomes Директно Криви Совет со Медовина Mallet Коска Ширење Инструмент 11 Компјутери

DEN 0.00

Обновено

Достапно за нарачка

0 mm Директно Osteotome користи за странични коска кондензација за кота на синусите подот.8 mm Директно Osteotome користи за извршување и место на коските калемење материјал во местото на покачена синус подот.

Избор на клиент

G. S Osteotome 3,5 ММ КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 3,5 ММ КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 3,5 ММ КОНКАВНА L / A ФОРУМОТ WI К

DEN 489.60
Osteotomes Сет (5 компјутери) Директно Боја Кодирани Прилагодливи Завртка Конкавна Совет за Стоматолошки Implantologists, Обновено
Osteotomes Сет (5 компјутери) Директно Боја Кодирани Прилагодливи Завртка Конкавна Совет за Стоматолошки Implantologists,

Osteotomes Директно Сет (5 компјутери) Боја кодирани и калибрира.Оваа група ги вклучува сите права osteotomes од ра

DEN 1079.76
G. S Osteotome 3,5 ММ Конвексни L/УЛ WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 3,5 ММ Конвексни L/УЛ WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 3,5 ММ КОНВЕКСНИ L / УЛ WI КОПЧЕ 4

DEN 489.60
АА ПРО OSTEOTOMES Поставите Коска Ширење Прилагодливи Завртка КОНКАВНА СОВЕТ Забен ИМПЛАНТ Инструмент Сет од 5+ Квалитет Обновено
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 8 mm Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет Обновено
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 8 mm Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет

G S Инструменти Се Само Продаваат Од Страна На Г С Онлајн Продавница.Г.S Hibbs Osteotomes 8.5" 8 mm Права, Коска Chisels На

DEN 1560.00
Стоматолошки Sheehan Директно Osteotomes 12mm Хексагонални се Справи со 16cm Хируршки Инструмент Обновено
Стоматолошки Sheehan Директно Osteotomes 12mm Хексагонални се Справи со 16cm Хируршки Инструмент

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
Osteotomes Поставите Коска Ширење Прилагодливи Завртка Конкавна Совет Забен Имплант Инструмент Сет на 5 Обновено
Osteotomes Поставите Коска Ширење Прилагодливи Завртка Конкавна Совет Забен Имплант Инструмент Сет на 5

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
G. S Sheehan Директно Osteotome 12MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S Sheehan Директно Osteotome 12MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 12 MM ХЕКСАГОНАЛ�

DEN 0.00
ДДП Стоматолошки Sheehan OSTEOTOMES Директно 7 КОМПЈУТЕРИ Нерѓосувачки Челик Инструменти Обновено
ДДП Стоматолошки Sheehan OSTEOTOMES Директно 7 КОМПЈУТЕРИ Нерѓосувачки Челик Инструменти

ДДП СТОМАТОЛОШКИ SHEEHAN OSTEOTOMES ДИРЕКТНО 7 КОМПЈУТЕРИ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ИНСТРУМЕНТИ.НАПРАВЕНИ ВО НЕ ' РЃОС�

DEN 0.00
G. S Osteotome 4.3 MM КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 4.3 MM КОНКАВНА L/A Форумот WI Копче 4-6-8-10-13-16-18-20-23-26MM Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 4.3 MM КОНКАВНА L / A ФОРУМОТ WI КО

DEN 0.00
AAPROTOOLS 3× Стоматолошки Sheehan Директно OSTEOTOMES 4MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструменти На+ Обновено
AAPROTOOLS 3× Стоматолошки Sheehan Директно OSTEOTOMES 4MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструменти На+

AAPROTOOLS 3× СТОМАТОЛОШКИ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOMES 4 MM ХЕКСАГОНАЛНИ СЕ СПРАВИ СО 16 CM СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА+ �

DEN 0.00
3 Еез Sheehan Хируршки Директно Osteotome 15mm Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент Обновено
3 Еез Sheehan Хируршки Директно Osteotome 15mm Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 0.00
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 10ММ Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 10ММ Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S 3 ЕЕЗ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 10ММ ХЕКСА�

DEN 0.00
G. S Osteotome 7.5 MM УЛ (7-10-13-15-18MM) Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 7.5 MM УЛ (7-10-13-15-18MM) Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 7.5 MM УЛ (710131518 MM) НАЈДОБАР КВАЛ

DEN 0.00
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 6 мм Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет Обновено
G. S Hibbs Osteotomes 8.5 6 мм Права, Коска Chisels Најдобар Квалитет

G S Инструменти Се Само Продаваат Од Страна На Г С Онлајн Продавница.Г.S Hibbs Osteotomes 8.5" 6 мм Права, Коска Chisels Н

DEN 263.76
Sheehan Хируршки Директно Osteotome 8мм Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент Обновено
Sheehan Хируршки Директно Osteotome 8мм Хексагонални се Справи со 16cm Стоматолошки Инструмент

Произведени од AISI 420 германски нерѓосувачки челик.Производот е во Согласност со ИСО 9001, CEКвалитет Марка,

DEN 262.80
G. S Osteotome 4.0 MM Офсет (8-10-13-15-18MM) КОНКАВНА Најдобар Квалитет Обновено
G. S Osteotome 4.0 MM Офсет (8-10-13-15-18MM) КОНКАВНА Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S OSTEOTOME 4.0 MM ОФСЕТ (810131518 MM) КОНКАВНА Н

DEN 609.60
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 6MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет Обновено
G. S 3 ЕЕЗ Sheehan Директно Osteotome 6MM Хексагонални се Справи со 16CM Стоматолошки Инструмент Најдобар Квалитет

G S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S 3 ЕЕЗ SHEEHAN ДИРЕКТНО OSTEOTOME 6 MM ХЕКСАГ�

DEN 0.00