3.3 V 5V TXS0108E Модул 8 Канал Логика Ниво Конвертор Конвертирате TTL Bi-Directional Меѓусебна Конвертирате

3.3 V 5V TXS0108E Модул 8 Канал Логика Ниво Конвертор Конвертирате TTL Bi-Directional Меѓусебна Конвертирате

DEN 45.12

Обновено

Достапно за нарачка

Reland Пеат. 8 канали двонасочно напон превод помеѓу различни логика ниво, се преведе помеѓу Секира и Bx automatically Voltage ниво : 1.8 V-6 VDimension : 21mm x 15mm How да се Користи Во случај на преведување помеѓу 3.3 V и 5 V систем : VCCA поврзува да 3.3 V моќ supply VCCB поврзува со 5 V моќ supply GND се поврзува со моќта негативен пол односно, две напојување треба да биде заедничко-основани со секој other When Секира има TTL 3.3 V текст, Bx ќе добиете TTL 5 V output When Bx има TTL 5 V на текст, Секира ќе добиете TTL 3.3 V output NO насока контрола required Packing Листата : TXS0108 E Логика Конвертор *1 PCS.

Избор на клиент