ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НА КАПИНА БУШ-1960-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВФ/FN-ДРАМА-ANGIE DICKIINSON-БАРТОН-C ВФ/FN

ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НА КАПИНА БУШ-1960-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВФ/FN-ДРАМА-ANGIE DICKIINSON-БАРТОН-C ВФ/FN

DEN 0.00

Обновено

Достапно за нарачка

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами публика на посетителите и да се потенцира клучната рамки од филмови.За разлика од денес е насловот постер "еден листови," кој обично се карактеристика само на една или две glimpses на филмот, лоби картички прикажани осум одделни сцени.Понекогаш studios произведуваат како многу како 16 лоби картички за еден филм.Рано лоби картички се црно и бело, поставен на картичката акции, и хоризонтална во формат.Типичен поставите вклучени Наслов Картичка (ТЦ) и седум т.н. Сцена Картички (SC).Собирачи на овие картички за пребарување не само за реткост и популарност, но исто така и за сцени кои quintessentially снимање на филмови тие го опишуваат.Навистина, исклучително претставник лоби картички може да често пати се далеку повредни од било кој друг сувенири поврзани со одреден филм.Идеален за екранот, одлична за собирачи, или некој кој сака одличен декоративен дел за нивниот дом или канцеларија.Ричард Бартон зборува до врзани за кревет Angie Дикинсон како Џек Carson изгледа на Некои компании носат и soiling,pin дупки.

Избор на клиент

ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НИКОГАШ БРАН НА WAC-ЛОБИ КАРТИЧКА 2-1953-ROSALIND RUSSELL, ПОЛ ДАГЛАС-FN FN Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НИКОГАШ БРАН НА WAC-ЛОБИ КАРТИЧКА 2-1953-ROSALIND RUSSELL, ПОЛ ДАГЛАС-FN FN

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Во Ник-Ентони Newley-Anne Aubrey-Bernie Зими-11x14-Боја-Лоби Картичка Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Во Ник-Ентони Newley-Anne Aubrey-Bernie Зими-11x14-Боја-Лоби Картичка

Ова е оригинална 11'x14' боја лоби картичка " Во Ник.' Глуми Ентони Newley, Anne Aubrey и Bernie Зими Ова е оригинална и н�

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СЛАВА БРИГАДА-ВИКТОР ЗРЕЛИ-VF/NM-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВОЈНА-АКЦИЈА-1953 ГОДИНА VF/NM Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СЛАВА БРИГАДА-ВИКТОР ЗРЕЛИ-VF/NM-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВОЈНА-АКЦИЈА-1953 ГОДИНА VF/NM

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 750.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЧУДНО ДАМА ВО ГРАДОТ-1955-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-GREER GARSON-LOIS СМИТ VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЧУДНО ДАМА ВО ГРАДОТ-1955-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-GREER GARSON-LOIS СМИТ VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СИТЕ МЛАДИ луѓе-'60-11x14 ЛОБИ КАРТИЧКА-SIDNEY POITIER G Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СИТЕ МЛАДИ луѓе-'60-11x14 ЛОБИ КАРТИЧКА-SIDNEY POITIER G

Корејската Војна акција Колумбија Слики претставува АЛАН LADD и SIDNEY POITIER во Салата Bartlett производство на "С

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СЛУЧАЈ НА ЦРВЕНИОТ МАЈМУН-1955-ЛОБИ КАРТИЧКА-АКЦИЈА-ДРАМА-РИЧАРД CONTE FN Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СЛУЧАЈ НА ЦРВЕНИОТ МАЈМУН-1955-ЛОБИ КАРТИЧКА-АКЦИЈА-ДРАМА-РИЧАРД CONTE FN

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: GRISSLY МИЛИОНИ-1945-ПАВЛЕ КЕЛИ-ВИРЏИНИЈА СИВА-ЛОБИ КАРТИЧКА VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: GRISSLY МИЛИОНИ-1945-ПАВЛЕ КЕЛИ-ВИРЏИНИЈА СИВА-ЛОБИ КАРТИЧКА VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НА ДИВЈАК INNOCENTS-1961-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-ANTHONY QUINN-МАРИ ЈАНГ FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НА ДИВЈАК INNOCENTS-1961-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-ANTHONY QUINN-МАРИ ЈАНГ FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЅВЕЗДА ВО ПРАВ-1956-РИЧАРД BOONE-ЛОБИ КАРТИЧКА FN Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЅВЕЗДА ВО ПРАВ-1956-РИЧАРД BOONE-ЛОБИ КАРТИЧКА FN

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЛЕГЕНДАТА НА ТОМ DOOLEY-МАЈКЛ LANDON-VF/NM-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-1959 ГОДИНА VF/NM Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЛЕГЕНДАТА НА ТОМ DOOLEY-МАЈКЛ LANDON-VF/NM-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-1959 ГОДИНА VF/NM

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ОТКАКО ПО ЕДЕН КОЊ-1958-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN-КОМЕДИЈА-ЗАПАДЕН-ROWAN-МАРТИН FN Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ОТКАКО ПО ЕДЕН КОЊ-1958-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN-КОМЕДИЈА-ЗАПАДЕН-ROWAN-МАРТИН FN

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Еден и единствен Вистински нивното Семејство Бенд-Lesley Ворен-11x14-Боја-Лоби Картичка Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: Еден и единствен Вистински нивното Семејство Бенд-Lesley Ворен-11x14-Боја-Лоби Картичка

Ова е оригинална 11'x14' боја лоби картичка на " Еден и единствен, Вистински, Оригинален Семејство Бенд.' Фил

DEN 1020.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НАД НАС БРАНОВИ-ЛОБИ КАРТИЧКА 6-1956-ЏОН МЕЛНИЦИ ЈОВАН GREGSON-F/VF FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НАД НАС БРАНОВИ-ЛОБИ КАРТИЧКА 6-1956-ЏОН МЕЛНИЦИ ЈОВАН GREGSON-F/VF FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: МЕ ПРЕЧЕКА ВО ЛАС ВЕГАС-ЛОБИ КАРТИЧКА-2-1956-CYD CHARISSE FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: МЕ ПРЕЧЕКА ВО ЛАС ВЕГАС-ЛОБИ КАРТИЧКА-2-1956-CYD CHARISSE FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 1260.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: 12 ЧАСА ЗА ДА СЕ УБИЕ-1960-VF-ДРАМА-ЛОБИ КАРТИЧКА -NICO MINARDOS-ГРАНТ РИЧАРДС VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: 12 ЧАСА ЗА ДА СЕ УБИЕ-1960-VF-ДРАМА-ЛОБИ КАРТИЧКА -NICO MINARDOS-ГРАНТ РИЧАРДС VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТИЕ БЕА СЕСТРИ-PHYLLIS КАЛВЕРТ-ЛОБИ КАРТИЧКА 6-1946-CGC 9.6-NM NM Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТИЕ БЕА СЕСТРИ-PHYLLIS КАЛВЕРТ-ЛОБИ КАРТИЧКА 6-1946-CGC 9.6-NM NM

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Оваа картичка е стручно се оценети од страна на CGC и е з

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ФУНКЦИОНИРАМ...ФУНКЦИОНИРАМ...ФУНКЦИОНИРАМ...-VF/NM-4-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЏОРЏ КЕНЕДИ-ЏИМ БРАУН-АКЦИЈА VF/NM Обновено
Nell О'day - Впишани Лоби Картичка Потпишан Обновено
Nell О'day - Впишани Лоби Картичка Потпишан

Лесно soiled, esp.Имаме одлична репутација за сеопфатноста на нашето истражување, за нашиот бизнис интегрит�

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ВКУС НА МЕД-1962-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-ДОРА БРАЈАН FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ВКУС НА МЕД-1962-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-ДОРА БРАЈАН FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТОПЛА ЛЕТНА ВЕЧЕР-1956-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВФ/FN-ДРАМА-ЛЕСЛИ НИЛСЕН ВФ/FN Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТОПЛА ЛЕТНА ВЕЧЕР-1956-ЛОБИ КАРТИЧКА-ВФ/FN-ДРАМА-ЛЕСЛИ НИЛСЕН ВФ/FN

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЧУДНО ЕДЕН-LC-5-VF/NM-БЕН GAZZARA-ДРАМА-1957 VF/NM Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЧУДНО ЕДЕН-LC-5-VF/NM-БЕН GAZZARA-ДРАМА-1957 VF/NM

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 750.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТАРЗАН, НА МАЈМУН ЧОВЕК-1959-ЛОБИ КАРТИЧКА-G/ВФ-АКЦИЈА-АВАНТУРА-ЈОАНА БАРНС-M G/ВФ Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ТАРЗАН, НА МАЈМУН ЧОВЕК-1959-ЛОБИ КАРТИЧКА-G/ВФ-АКЦИЈА-АВАНТУРА-ЈОАНА БАРНС-M G/ВФ

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ГОЛЕМО ЦРВЕНО-1960-ТИТЕ-FN/VF-ЛОБИ КАРТИЧКА--ВАЛТЕР PIDGEON-GILLES PAYANT FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ГОЛЕМО ЦРВЕНО-1960-ТИТЕ-FN/VF-ЛОБИ КАРТИЧКА--ВАЛТЕР PIDGEON-GILLES PAYANT FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 0.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НЕКА EM ИМААТ-1930-ТИТЕ-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-БРУС КАБОТ-РИЧАРД АРЛЕН FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: НЕКА EM ИМААТ-1930-ТИТЕ-ЛОБИ КАРТИЧКА-FN/VF-ДРАМА-БРУС КАБОТ-РИЧАРД АРЛЕН FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 960.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ГИ БАКНУВААТ ЗА МЕНЕ-1957-CARY GRANT-ЛОБИ КАРТИЧКА FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ГИ БАКНУВААТ ЗА МЕНЕ-1957-CARY GRANT-ЛОБИ КАРТИЧКА FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 750.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СООДВЕТНО ВРЕМЕ-ЛОБИ КАРТИЧКА-1960-8-ТОМ LAUGHLIN VF/NM Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: СООДВЕТНО ВРЕМЕ-ЛОБИ КАРТИЧКА-1960-8-ТОМ LAUGHLIN VF/NM

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 870.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ПОВИСОКО И ПОВИСОКО-СИНАТРА-МИШЕЛ МОРГАН-ЛОБИ КАРТИЧКА FN/VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ПОВИСОКО И ПОВИСОКО-СИНАТРА-МИШЕЛ МОРГАН-ЛОБИ КАРТИЧКА FN/VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 1350.00
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЗАЛАК НА КУРШУМ-1975-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-ЏЕЈМС COBURN VF Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЗАЛАК НА КУРШУМ-1975-ЛОБИ КАРТИЧКА-ЗАПАДЕН-ЏЕЈМС COBURN VF

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами �

DEN 720.00